Wil jij je registreren als Registerdirecteur Onderwijs (RDO) in het Schoolleidersregister PO? Dat kan met een toetsend assessment via 1801 jeugd & onderwijsadvies. Met het assessment stellen we vast of je aan de beroepsstandaard voldoet.

Sta je al ingeschreven in het Schoolleidersregister PO en wil je met jouw herregistratie aan de slag? 

1801 jeugd & onderwijsadvies ondersteunt schoolleiders met een breed professionaliseringsaanbod, waarmee je de benodigde punten kunt verdienen. Als gecertificeerd beoordelaar voor het Schoolleidersregister PO kunnen we jouw ontwikkeling langs de weg van informeel leren (leren in de praktijk) ook achteraf waarderen met een assessment. 

Bij 1801 is jouw professionalisering en (her)registratie in het Schoolleidersregister PO goed geregeld.

Direct aan de slag met jouw (her)registratie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. 

Wil je meer informatie over jouw registratie of herregistratie? Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.


logo schoolleiderregister PO basis 2

Hoe werkt (her)registratie in het Schoolleidersregister PO?

1801 jeugd & onderwijsadvies is door het Schoolleidersregister PO gecertificeerd om de professionele ontwikkeling van schoolleiders po te waarderen in het kader van hun basisregistratie en herregistratie. Onze assessoren hebben veel ervaring met assessments in het onderwijs. Zij onderzoeken en waarderen de door jou uitgevoerde activiteiten en kennen hier punten aan toe, die meetellen voor je (her)registratie. Na afloop van de beoordeling ontvang je een certificaat en een rapportage met daarin de vermelding en onderbouwing van de herregistratiewaarde. Hiermee kun je jouw (her)registratie als schoolleider in het Schoolleidersregister PO zelf regelen.

Goed nieuws! De flexibilisering van de verlenging van registratie gaat in vanaf 2024. 

Wil je hier meer over weten? 

Neem contact op met Jan Klein

 

Schoolleidersroute

Herregistratie:
De Schoolleidersroute

Met de Schoolleidersroute bieden we jou de mogelijkheid om te professionaliseren en te werken aan schoolverbetering, gewoon in je dagelijkse werk als schoolleider. In de Schoolleidersroute voer je enkele begeleidingsgesprekken met een van onze adviseurs. Jij bepaalt het gespreksonderwerp en geeft aan wat volgens jou heeft bijgedragen aan jouw professionalisering als schoolleider. Je bouwt een portfolio op en geeft een korte presentatie, waarin je laat zien hoe jij je hebt ontwikkeld. Als schoolleider kun je je groei laten waarderen met een assessment voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO. Zo heb je meteen je herregistratie geregeld.

Wil je hier meer over weten? 

Download de brochure

 


Alles wat je wilt weten over herregistratie

Alles wat je wilt weten over herregistratie

Wil je meer lezen over herregistreren als schoolleider? In onze kennisbank vind je er een uitgebreid artikel over. 

Verder lezen

Zelfscan

Doe de zelfscan

Hoe sta jij ervoor op het gebied van registratie en herregistratie?  Beantwoord de vragen of stellingen in de zelfscan en kom erachter waar je momenteel staat. Kun je je al herregistreren? Of zijn er nog aandachtspunten?

Naar de zelfscan

Blog 5 fabels

5 fabels rondom herregistratie

Wat levert die herregistratie eigenlijk op? Is het niet weer de zoveelste bureaucratische verplichting?

Verder lezen

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.