Word een schoolleider die écht het verschil maakt!

Je overweegt om schoolleider te worden, maar je twijfelt nog. Want het is een grote stap en je hebt veel vragen. Past het schoolleiderschap wel écht bij jou? Kun je ook schoolleider worden als je momenteel een leraar of bouwcoördinator bent met ‘alleen maar pabo’ of een leidinggevende zij-instromer zonder onderwijservaring? Wat moet je doen om écht van betekenis te zijn en kost het volgen van een opleiding niet heel veel tijd en geld? 

Is het schoolleiderschap iets voor jou? 

Bij 1801 jeugd & onderwijsadvies begrijpen we je twijfels. We hebben daarom speciaal voor jou een whitepaper geschreven om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Hierin proberen we antwoord te geven op al jouw vragen. 

Lees in dit whitepaper: 

  • Wat het vak van schoolleider inhoudt en welke (basis)competenties je nodig hebt voor het schoolleiderschap.
  • Voorbeelden van dingen die jij kunt doen om als schoolleider écht van betekenis te zijn. (Want we vermoeden dat jij waarschijnlijk meer waarde wilt toevoegen aan het onderwijs, leren en de ontwikkeling van kinderen en jongeren.) 
  • Veel voorkomende eigenschappen van schoolleiders. Met onze handige checklist kun je bepalen of jij uit het juiste hout gesneden bent. 
  • Besluit je om de sprong naar het schoolleiderschap te wagen? Dan leggen we uit hoe jij in 5 stappen de schoolleider kunt worden die jij wilt zijn. 

Wil jij meer weten over wat het schoolleiderschap inhoudt en of dit iets is voor jou? Vul dan nu het formulier in en je ontvangt een link waarmee je het whitepaper ‘Schoolleider van Betekenis - zo maak je écht het verschil in het onderwijs’ gratis kunt downloaden.  

Ik ontvang graag de whitepaper


Informatiebijeenkomst

Regelmatig organiseren wij (online) informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de opleiding en een aantal (oud-)studenten. Op het aanmeldformulier hieronder vind je de data van de informatiebijeenkomsten. Meld je aan voor een informatiebijeenkomst!
Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst